avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate Marinsorin16z

Activitate Marinsorin16z

Răspuns la discuția Alcoolemie
Repet, a mai patit cineva asa ceva sa iasa in dragger 0,35 si in sange 0,00 mg. Si a refuzat sa ii dea in judecata, deoarece nu avea fonduri suficiente. Daca rezultatul meu este acelasi ii pot da in judecata?! Zic asta deoarece seful meu deja m-a dat afara. Si deja incep sa pierd fiindca nici salariu nu o sa mai iau si nici el nu o sa ma mai angajeze.
Am programat deja o intalnire pentru maine, cu dl procuror. Sper sa ma ajute si sa urgenteze cazul.

Dl Adrian unde trebuie mai exact sa ajung, la politie sau la judecatorie la procuror? Si prin expertiza, va referiti la cea de la IML
Adrian ALBU a scris:

Dacă situația este cea descrisă de dvs, alcoolemia din sânge va fi sub limita legală necesară deschiderii unui dosar penal. Mergeți la organul de cercetare penală și solicitați urgentarea efectuării expertizei IML, oferindu-vă să achitați dvs costul expertizei.

Dl Ioan Ciobanu, seara la ora 10 am baut o bere primita din Germania care avea alcoolemie 4,6. La ora 12 am baut ca de obicei o ciocolata calda si m am pus la somn. Dimineata, am baut o cafea si am plecat in targ la Rusetu, jud Buzau. Acolo am luat 2 ciocolotele Rom Autentic. Cand m au oprit echipajul tocmai o mancam pe ultima. Mi au pus alcool testul si a rezultat 0,44 mg. La cererea lor, am plecat catre Com Smeeni jud Buzau pentru prelevare probe de sange. La ora 8:30 am dat prima proba, la ora 9:10 am cerut sa fiu testat din nou, fiindca stiam ca nu aveam cum sa am aceea alcoolemie. La acceptul dansilor cu un alt "muștiuc" am suflat iaar si a rezultat 0,00mg. La ora 9:30 am dat cea dea 2 proba de sange. Ce vreau sa aflu e cum pot afla adevarul. Fiind un tanar de doar 21 nu va ganditi ca sunt acel gen de adolescent. Vreau adevarul sa il aflu. Fiind 2 rezultate diferite. Dupa aflare rezultatelor de la IML pot cere contra expertiza in alta parte. Stiu ca si acolo si acolo tot eu achit. Doar traim in Romania, esti asigurat si tot achitii niste servicii medicale. NU MAI LUATI IN RAS, NEVOIA MEA

Ioan Ciobanu a scris:

Dacă doriți un răspuns care să vă ajute descrieți situația reală. Informațiile furnizate nu sunt corecte.

Bun si in cat timp vin. Unde ma duc sa aflu?!

PAUL777 a scris:

Așteptați probele, cu valorile din sange.

Marinsorin16z a scris:

Am un vecin care a patit acelasi lucru din cauza la otet. Si a asteptat 2 luni. Odata la buzau. A asteptat rezultatul iml si cei de la politie au zis ca a facut invarteli si la trimis la focsani. Eu depind de permis, nici macar cu drept de circulatie nu am primit.

Marinsorin16z a scris:

Da odata la ora 8:30 unde a rezultat 0,44 mg, si odata la cererea mea cand am ajuns la spital si a rezultat 0,00mg. Si cea de a 2 a testare am vrut sa o fac neaparat dupa ce mi s a luat sange.

PAUL777 a scris:

Testat de 2 ori alcool-test? Undeva nu sunteți sincer.

Marinsorin16z a scris:

Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul fiind odata de 0,44 mg si odata de 0,00 mg. Acesta mi a retinut permisul si nu mia dat dovada cu drept de conducere. Am cerut sa fiu examinat cu testare prin sange. As vrea sa stiu, care sunt procedeelee, si cum pot afla mai repede raspunsul. Tin sa precizez ca nu am baut, si am mancat 2 ciocolotele Rom. Help please.

Am un vecin care a patit acelasi lucru din cauza la otet. Si a asteptat 2 luni. Odata la buzau. A asteptat rezultatul iml si cei de la politie au zis ca a facut invarteli si la trimis la focsani. Eu depind de permis, nici macar cu drept de circulatie nu am primit.

Marinsorin16z a scris:

Da odata la ora 8:30 unde a rezultat 0,44 mg, si odata la cererea mea cand am ajuns la spital si a rezultat 0,00mg. Si cea de a 2 a testare am vrut sa o fac neaparat dupa ce mi s a luat sange.

PAUL777 a scris:

Marinsorin16z a scris:

Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul fiind odata de 0,44 mg si odata de 0,00 mg. Acesta mi a retinut permisul si nu mia dat dovada cu drept de conducere. Am cerut sa fiu examinat cu testare prin sange. As vrea sa stiu, care sunt procedeelee, si cum pot afla mai repede raspunsul. Tin sa precizez ca nu am baut, si am mancat 2 ciocolotele Rom. Help please.

PAUL777 a scris:

Marinsorin16z a scris:

Discuție Alcoolemie
Buna ziua. Astazi la ora 8:40 am fost oprit de către politie in Loc Rusetu jud Buzau, si am am fost testat cu aparatul si a iesit o valoare de 0.44 mg. Am fost dus la analize pentru recoltare sange. Mi au fost luate tensiunea, bataia inimii si sangele. Dupa cicrca 30 min, am cerut sa fiu testat iar si a iesit valoarea de 0,00mg. De ce spun asta, ca pe drum am mancat 2 ciocolate Rom, si cred ca din cauza asta. Politistul nu a vrut sa treaca in proces a 2 a valoare dragger. Vreau sa stiu ca la o 1 ora diferenta de la prima testare cu aparatul sa fii iesit din cauza celor 2 ciocolate. Odata sa iasa pozitiv si odata nu?!