Dacă situația este cea descrisă de dvs, alcoolemia din sânge va fi sub limita legală necesară deschiderii unui dosar penal. Mergeți la organul de cercetare penală și solicitați urgentarea efectuării expertizei IML, oferindu-vă să achitați dvs costul expertizei.
Dacă doriți un răspuns care să vă ajute descrieți situația reală. Informațiile furnizate nu sunt corecte.
Așteptați probele, cu valorile din sange.
Marinsorin16z a scris:
Am un vecin care a patit acelasi lucru din cauza la otet. Si a asteptat 2 luni. Odata la buzau. A asteptat rezultatul iml si cei de la politie au zis ca a facut invarteli si la trimis la focsani. Eu depind de permis, nici macar cu drept de circulatie nu am primit.
Marinsorin16z a scris:
Da odata la ora 8:30 unde a rezultat 0,44 mg, si odata la cererea mea cand am ajuns la spital si a rezultat 0,00mg. Si cea de a 2 a testare am vrut sa o fac neaparat dupa ce mi s a luat sange.
PAUL777 a scris:
Testat de 2 ori alcool-test? Undeva nu sunteți sincer.
Marinsorin16z a scris:
Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul fiind odata de 0,44 mg si odata de 0,00 mg. Acesta mi a retinut permisul si nu mia dat dovada cu drept de conducere. Am cerut sa fiu examinat cu testare prin sange. As vrea sa stiu, care sunt procedeelee, si cum pot afla mai repede raspunsul. Tin sa precizez ca nu am baut, si am mancat 2 ciocolotele Rom. Help please.
Da odata la ora 8:30 unde a rezultat 0,44 mg, si odata la cererea mea cand am ajuns la spital si a rezultat 0,00mg. Si cea de a 2 a testare am vrut sa o fac neaparat dupa ce mi s a luat sange.
PAUL777 a scris:
Marinsorin16z a scris:
Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul fiind odata de 0,44 mg si odata de 0,00 mg. Acesta mi a retinut permisul si nu mia dat dovada cu drept de conducere. Am cerut sa fiu examinat cu testare prin sange. As vrea sa stiu, care sunt procedeelee, si cum pot afla mai repede raspunsul. Tin sa precizez ca nu am baut, si am mancat 2 ciocolotele Rom. Help please.
Marinsorin16z a scris: