avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua - rezultate diferite testare alcool
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua - rezultate diferite testare alcool

Buna ziua. Astazi la ora 8:40 am fost oprit de către politie in Loc Rusetu jud Buzau, si am am fost testat cu aparatul si a iesit o valoare de 0.44 mg. Am fost dus la analize pentru recoltare sange. Mi au fost luate tensiunea, bataia inimii si sangele. Dupa cicrca 30 min, am cerut sa fiu testat iar si a iesit valoarea de 0,00mg. De ce spun asta, ca pe drum am mancat 2 ciocolate Rom, si cred ca din cauza asta. Politistul nu a vrut sa treaca in proces a 2 a valoare dragger. Vreau sa stiu ca la o 1 ora diferenta de la prima testare cu aparatul sa fii iesit din cauza celor 2 ciocolate. Odata sa iasa pozitiv si odata nu?!

Alte discuții în legătură

Alcoolemie Marinsorin16z Marinsorin16z Buna ziua, ieri in jurul orei 8:30 am, am fost oprit de catre un echipaj de politie. Am fost testat de 2 ori cu aparatul la intervale diferite. Rezultatul ... (vezi toată discuția)
Consumul de alcool la volan remy71 remy71 Am consumat seara (20.00-23.00) 6 beri de 0.5 L.Am fost testat cu aparatul etilotest la ora 5.46(a doua zi dimineata) si a iesit o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului kokolyko kokolyko Buna seara, In data de 01.01.2011, la ora 5.00 am fost depistat de un echipaj al politiei rutiere, iar la testare a reiesit o valoare de 0.44 mg alcol pur ... (vezi toată discuția)