nici eu nu-l găsesc, în scimb găsesc din Moldova.
In gasiti in sectiunea Documente Utile - Actiuni in instanta, unde il voi atasa acum.Va multumesc.
Procedura înregistrării fiind strict reglementată de prevederile regulamentului aprobat prin hotărîrea Consiliului Superior al Magistraturii nr: 212/8 din 18.06. 2009.
Conform, art Nr : 163 - (8) Participanţii la proces au dreptul la o copie de pe procesul-verbal şi de pe înregistrarea audio şi/sau video a şedinţei de judecată. Copia de pe înregistrarea audio şi/sau video a şedinţei de judecată se eliberează de către grefier la solicitarea scrisă sau verbală a participantului la proces contra unei plăţi stabilite de Guvern, care nu va depăşi mărimea cheltuielilor suportate de instanţă pentru eliberarea copiei.
ce fel de contract de vanzare se poate face asupra unui imobil, al bunicilor mei, ... pentru a nu fi atacat in instyanta dupa moartea bunicilor mei de catre unchiul meu, cel de-al doilea copil al bunicilorAbsolut orice act se poate ataca in instanta. Problema este daca cel care ataca 1 act are sau nu sanse de cistig. In general la "vinzarile" facute "in familie" principalul motiv pentru anularea actului de vinzare-cumparare este neplata in mod real a pretului vinzarii.
Chiar nu mai am dreptul la nimic?Puteti cere in instanta transformarea actului de vinzare-cumparare incheiat intre mama si sora dv. din vnzare in Contract de donatie. Banuiesc ca vinzarea respectiva a fost fictiva, mama dv. neprimind in mod real pretul de la sora dv., plata pretului fiind o conditie esentiala a vinzarii. In aceste conditii instanta poate foarte usor sa transform vinzarea in donatie iar dv. dupa ce va muri mama dv. veti putea cere raportarea in masa succesorala a mamei a bunurilor primite de sora sub forma de donatie. Fiind 2 copii mama dv. putea sa transmita prin liberalitati (donatie) doar 1/3 din averea ei. Daca valoarea totala a bunurilor primite de sora depaseste aceasta cota puteti cere reducerea donatiei la cotitatea disponibila.