Succesiune...socru impreuna cu soacra pe timpul casniciei au o cota de 1/2 dintro casa in care socru a crescut si a primit de la parinti cota de 3/5 mostenire...intrebare este..ei au un copil..lui ce cota ii revine drept mostenire dupa tatal mort??
Bună seara..ma ajuta si pe mine cineva...in urma cu 3 ani tatal meu a cumparat un apartament care nu are intabulare facuta..si prin urmare nu poate sa mi-l vanda mie..dar oare daca mi-l da prin donatie??pot fi eu proprietara pe el??
Da suntem casatoriti legal..dar imi este frica ca atunci cand nasc sa nu faca scandal cei de la primarie ca nu am buletinu lui in original pt a recunoaste copilu si a-i scoate certificatu de nastere.
Buna seara am si eu o intrebare. In dat de 10 mai ar trebui sa nasc..teoretic dar sotul meu trebuie sa inceapa munca in Germania in data de 8 mai..ce putem face in vederea recunoasterii copilului..??se poate face vreo declaratie la notar..si o pot depune eu dupa ce nasc??
Eu figurez la.locul de munca in concediu legal pana in data de 10 inclusiv.si m-au sunat colege sa-mi spuna ca azi am primit instiintare ca ma va da in somaj..si k din data de 13 ar trebui sa intru in preaviz...eu am zis ca in data de 13 sal anunt k sunt insarcinata si sai dau scrisoarea medicala pe card o am cu data de 7 ian.pot actiona asa?sau e prea tarziu?eu imi doresc sa intru in prenatal de la locu de munca nu din somaj
Nu am anuntat la.locu de munca ca sunt insarcinata. si sefu meu vrea sa ma dea in somaj..eu fiind in concediu.poate face asa ceva??sarcina are 5 luni akum