codriz a scris:
nu s`a facut nici o masuratoare nici o expertiza, au tras concluziile din pagubele produse si din "experienta lor". mi`au bagat o teorie ca ei semneaza si ei sunt responsabili de decizile luate si bla bla bla. desi erau vreo 3 martori, ei tot verdictu lor l`au dat. insa a fost o situatie foarte ciudata. primul politist a zis ca el nu se pronunta, sa ne ducem la colegul lui ca el nu poate sa ia o decizie...culpa comuna a fost iesirea usoara din aceasta situatie pentru ei. asa e in romania, m`am resemnat.
daca in urma expertzei se va constata ca circulam cu o viteza mai mare decat cea adminsa pe acel sector de drum, este posibil sa ma scoata vinovat?
pai daca nu s-a facut nici o expertiza....nici o masuratoare......de unde sa vina cu concluzia ca tu ai circulat cu X km/h ?
contestatie se face asupra faptului ca in procesul verbal este data culpa comuna, tu mergi pe culpa exclusiva pentru celalalt implicat in accident. ATAT !
orice afirmatie, trebuie sustinuta cu probe, daca nu exista probe...de unde sa se demonstreze cu tu ai circulat cu viteza luminii ???
eu zic sa nu uiti faptul ca ai 15 zile pentru a depune contestatia ;)
bafta si rabdare ( in cazul meu a durat aproape 8 luni, dar s-a terminat cu bine )
eu am avut 1 martor....tu ai 3, asa ca treci si formuleaza plangerea (daca vrei un model, da-mi o adresa de mail si ti-o trimit pe a mea B-) )