Buna ziua. Asociatia de proprietari din care fac parte, dorește sa actioneze in instanta un proprietar care timp de 9 ani nu a achitat nici o suma catre asociatie . Am intrebat actuala conducere de ce nu a luat masuri pana acum, stiind ca poate sa recupereze decat ultimii 3 ani. Presedintele mi-a transmis ca a avut loc un proces penal cu vechiul administrator (terminat in 2015 )in care a avut castig de çauza administratia si ca va recupera intreaga suma de plata . Daca se poate sa ma lămuriți, daca se poate asa ceva. Va multumesc frumos!
Multumesc pentru raspuns.O singura intrebare mai am , copii celui care a decedat , si care nu a renuntat la mostenire, doresc sa treaca mostenirea pe numele lor, ce demersuri se pot face? Multumesc .
Multumesc frumos pentru raspunsuri.Actul a fost incheiat la Mediator si dupa au mers la Notar, acolo unul dintre frati a facut separat cerere de neeaceptare a mostenirii, copii acestuia mai au drept la. mostenire? Multumesc.
Buna seara.Mama mea a facut un partaj la mediator impreuna cu fratii (2 la numar) , in care au impartit mostenirea, tot atunci unul dintre frati a dat o declaratie de neacceptare a mostenirii, Intre timp cei 2 frati au decedat. Intrebarea este , daca copii celui decedat poate ataca acel partaj de mediere si daca mai au dreptul la mostenire dupa bunici. Multumesc!