avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate Clau2020

Activitate Clau2020

Buna ziua. Asociatia de proprietari din care fac parte, dorește sa actioneze in instanta un proprietar care timp de 9 ani nu a achitat nici o suma catre asociatie . Am intrebat actuala conducere de ce nu a luat masuri pana acum, stiind ca poate sa recupereze decat ultimii 3 ani. Presedintele mi-a transmis ca a avut loc un proces penal cu vechiul administrator (terminat in 2015 )in care a avut castig de çauza administratia si ca va recupera intreaga suma de plata . Daca se poate sa ma lămuriți, daca se poate asa ceva. Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc pentru raspuns.O singura intrebare mai am , copii celui care a decedat , si care nu a renuntat la mostenire, doresc sa treaca mostenirea pe numele lor, ce demersuri se pot face? Multumesc .
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc frumos pentru raspunsuri.Actul a fost incheiat la Mediator si dupa au mers la Notar, acolo unul dintre frati a facut separat cerere de neeaceptare a mostenirii, copii acestuia mai au drept la. mostenire? Multumesc.
Discuție Mostenire
Buna seara.Mama mea a facut un partaj la mediator impreuna cu fratii (2 la numar) , in care au impartit mostenirea, tot atunci unul dintre frati a dat o declaratie de neacceptare a mostenirii, Intre timp cei 2 frati au decedat. Intrebarea este , daca copii celui decedat poate ataca acel partaj de mediere si daca mai au dreptul la mostenire dupa bunici. Multumesc!