avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate Irrrina98

Activitate Irrrina98

Bună ziua, iau stimulent de inserție iar pe data de 8.11.2020 am întrat în concediu prenatal. Astăzi am observat ca pe lângă alocația copilului a întrat și stimulentul de 650 lei. Întrebarea mea este : în concediu prenatal se poate lua stimulent de inserție sau va trebui sa restitui banii?
Bună ziua, pe data de 1 februarie mi s a deschis contractul de munca la o firma de jocuri de noroc (slot uri),venind din concediu creștere copil. Pe data de 19 iulie, după programul de lucru am fost la spital având dureri de burta și spate, unde mi s a spus ca sunt insarcinata. Am înștiințat angajatorul în scris, urmând ca la câteva zile sa mi se dea concediu medical din cauza sarcinii. Problema ar fi următoarea :în luna februarie am avut un jucător care juca doar în bancnote de 200 de lei, la un anumit aparat. Acel aparat a fost modificat de către alt angajat al firmei, ca bancnota de 200 de lei sa fie înregistrată ca fiind una de 500 lei. Jucătorul a avut "câștig" de aproximativ 2000 lei. Acum angajatorul nu dorește sa îmi mai plătească ultima luna lucrata, pentru faptul ca eu sunt vinovata,si trebuie sa achit acea suma. Eu nu pot vedea mereu ce bani introduc jucătorii, betul în care se joaca, pentru ca "supravegherea se face de la distanta" (conform contractului de munca). Exista vreo șansă de a-mi recupera banii? Adaug faptul ca eu nu am primit de la angajator niciun act doveditor la suma pe care trebuie sa o returnez, programul de munca fiind de 11/13 ore de munca.
Va mulțumesc!
Bună ziua.. Eu sunt în ccc, prin liceu ( în ultimele 24 de luni, am avut 12 luni în care am fost eleva). Nu am lucrat niciodată. Întrebarea mea este : dacă eu ma angajez acum, când bebe are 1 an și 7 luni, pot beneficia de stimulent?