avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Bună ziua.. Eu sunt în ccc, prin liceu ( în ultimele 24 de luni, am avut 12 luni în care am fost eleva). Nu am lucrat niciodată. Întrebarea mea este : dacă eu ma angajez acum, când bebe are 1 an și 7 luni, pot beneficia de stimulent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:27, 11 Ianuarie 2020
Buna seara,
Da, o sa trebuiască să suspendați indemnizatia pentru Concediu Crestere Copil-CCC- si sa depuneti cateva acte la primarie.
Mergeti acolo si discutati cu dumnealor.
Reveniti cu intrebari după, daca cei de la primarie nu stiu sau nu pot sa va ajute
Da, veti beneficia de stimulent de insertie daca va angajati cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani de catre copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent Mamica2019 Mamica2019 Buna ziua Intrebarea mea este daca bebe s-a nascut bebe pe 17 iulie 2018 cand ár trebuii sa ma intorc la munca tinand cont ca tata nu va luna o luna ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului pentru tata JHONNY JHONNY Buna ziua! In acest moment , eu sunt MEDIATOR din februarie 2014 si urmeaza sa ma suspend pentru a putea beneficia de cocediu . Sotia urmeaza sa nasca la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil, drepurile parintilor angajati/neangajati ElenaGhidirim ElenaGhidirim Buna ziua, Situatia este urmatoarea: - mama - neangajata, fara venituri salariale in ultimii 2 ani, studenta (28 ani - uneori situatia se schimba din ... (vezi toată discuția)