Buna ziua va mulțumesc ca mi-ați răspuns nu am nici un avocat, dupa căsătorie am ramas fiecare cu numele lui nu am trecut pe numele lui. Si miau zis ca trebuie sa vina sotul sa dea o declaratie ca e deacord ca copilul sa poarte numele de familie al meu asa imi fac certificatul.Iar miau cerut acte in original plus copii.Dar eu am doar copii iar certificatul de căsătorie e depus la tribunal pentru divorț.Dar nu inteleg de ce are asa mare drept daca nu e tatal copilului ce declaratie sa dea el cum ca e deacord
Buna ziua sunt căsătorita,iar
am depus cerere de divort in istanta in 14 octombrie si am primit citatie pe 14 martie.Eu traiesc in concubinaj cu altcineva si am nascut acum 2 săptămâni,nu stiu ce pot sa fac ca sa ii fac certificatul copilului am fost sa înregistrez nastere sa ii se faca certificatul de nastere dar nu am reusit pentru ca miau zis ca trebuie sa vina sotul desi leam explicat ca nu e copilul lui si nici nu dau de el sa vina sa vedem cum rezolvam.Am vrut sal trec fara tata nu sa putut am vrut sal trec pe numele meu nu sa putut.Copilul acesta are nevoie de certificat de nastere si are niste drepturi daca trebuie internat ce ma fac fara certificat trebuie sa primeasca alocație.Rog pe cineva sa ma ajute cum pot rezolva situatia asta sa pot face certificatul de nastere.va mulțumesc
Buna ziua daca vreau sa divortez dar sotul nu vrea sa vina la notar pentru ca a zis sa ma duc sa divortez singura in istanța atuncea ce fel de timbru imi trebuie de 100 de lei sau de 200 de lei?
Buna ziua,
Daca poate cineva sa ma ajute: eu m-am casatorit recent si as vrea sa stiu daca sotul meu a dobândit drepturi asupra copiilor mei, care nu sunt ai lui și nici nu este trecut in certificatul lor de nastere și, de asemenea, nici eu nu mi-am schimbat numele de fata.
Buna ziua persoana vatamata a zis ca isi retrage plangerea si nu are nici o pretentie! Noi am vrut sa mergem sa le dam inapoi bani ,dar persoana vatamata a fost sunata de politie ca sa nu ieie bani inapoi de la noi decat cand vom fi chemati la politie
Buna ziua sunt recidivist pentru furt calificat ,am eliberat acum 1an si 3 luni am iesit la terment,într-o seara am fost cu ceva preteni am amestecat bauturile eram in coma alcolica nu stiam de mine si am comis un furt ce pot face sau ce se poate intampla va rog din suflet sa ma ajutati