avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua sunt recidivist pentru furt calificat ,am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua sunt recidivist pentru furt calificat ,am eliberat ...

Buna ziua sunt recidivist pentru furt calificat ,am eliberat acum 1an si 3 luni am iesit la terment,într-o seara am fost cu ceva preteni am amestecat bauturile eram in coma alcolica nu stiam de mine si am comis un furt ce pot face sau ce se poate intampla va rog din suflet sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Becul , utilizator 08:36, 21 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este complicată situația cu recidiva.
Daca se poate impacare ar fi utila.
Daca nu se poate va fi greu pentru avocat sa va apere.

Ar trebui sa se bazeze mult pe medico-legal.
În România este mult mai complicat decât în SUA în astfel de cazuri.

Scris din București 2023
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua persoana vatamata a zis ca isi retrage plangerea si nu are nici o pretentie! Noi am vrut sa mergem sa le dam inapoi bani ,dar persoana vatamata a fost sunata de politie ca sa nu ieie bani inapoi de la noi decat cand vom fi chemati la politie
acest răspuns util
Mergeți cu avocat daca puteți.
Politia ii vrea la închisoare pe recidiviști.
Polițiștii se chinuie sa bage oamenii la închisoare iar avocatii se străduiesc sa ii scoată...
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
acest răspuns util
Daca sunteti recidivist situatia este defavorabila dv
Contactati avocat care sa analizeze documentele existente si sa se pronunte asupra strategiei de aparare a intereselor dv
Va mulțumesc foarte frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, unor prieteni de familie li s-a spart chioșcul noaptea ... Georgiana Preoteasa Georgiana Preoteasa Bună ziua, unor prieteni de familie li s-a spart chioșcul noaptea iar hoții au furat 14 pachete de țigări, niște semințe și dulciuri. Ce pedeapsă este ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ContSters198721 ContSters198721 buna ziua ce poate pati fratele meu daca a furat dintr-un local public un telefon in valoare de 300 lei de la un cetatean impreuna cu un var de al meu ,dupa ... (vezi toată discuția)
Talharie,furt,conducere fara permis auto,fuga de la locul accidentului adabebe adabebe buna seara.fratele meu (18 ani)impreuna cu un ,prieten, (19ani) au luat intr-o seara taxiul pentru ai transporta intrun sat,pe drum insa sau napustit asupra ... (vezi toată discuția)