avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate Dariuscosmin

Activitate Dariuscosmin

Ok, cum spuneti dvs, dar tatal meu nu are dreptul sa beneficieze de asigurarea platita ani de zile? Epava a fost vanduta de unchiul meu nu de tatal meu , tatal meu a luat banii din despagubirea masinii pt ca a cotizat la asigurare

CHKa a scris:

Binenteles ca unchiul are dreptate . Asiguratorul a platit paguba , tatal dvs. vrea si masina la fel cu cea pe care a avut-o si bani ? Unchiul dvs. putea sa nici nu mai faca nimic ( ca ziceti ca nu a fost vinovat de accident ) , problema era intre tatal dvs. si firma de asigurare a soferului vinovat . Cel mai probabil , cu banii de la asigurator , plus ce a mai reusit sa vanda din epava , va trebui sa mai completeze o suma ca sa poata cumpara o alta masina , suma din asigurare e de obicei destul de mica .

Buna ziua, am intampinat o problema cu tatal meu și cu unchiul meu...
Unchiul a facut accident cu masina tatalui meu, unchiul nu a fost de vina. Asigurarea a evaluat pagubele și suna de bani a primit o tatal mea, epava a rămas la unchiul meu și a vandut o pe bucata , acum inttebarea mea este , cum ar puteam sa ajunga la o intelegere de buna voie, sau care este principalul vinovat de masina, (tatal meu i a spus unchiului ca vrea aceeasi masina pe care i a dat o intreaga, dar unchiul spune ca banii din despagubirea masinii trebuia sa ii dea tatal meu lui sa ii cumpere masina ).
Mulțumesc frumos
Răspuns la discuția Posibilă moștenire
Cred ca este bun comun, cum de altfel mai sunt si 2 3 terenuri , fapt pt care tatăl meu a plătit la primărie taxe si impozite pe tot ce are bunicu la primărie
Răspuns la discuția Posibilă moștenire
Nu este nico o succesiune facut-a
Răspuns la discuția Posibilă moștenire
Nu are nimic pe numele ei, ce ia rămas de la bunicu care e decedat
Buna dimineata, tatăl meu este în conflict cu cele 2 surori si doar mama lor mai este în viață, momentan tata are grijă de mama lui. (Bunicul nu are taxa de succesiune facuta)
Mama tatălui dacă scrie de mana un asa zis testament ca tot ce ii revine după bărbat ii lasa tatălui meu, se ia in considerare acea hartie?
Răspuns la discuția Exista vreo posibilă moștenire?
Am uitat sa mentionez ca bunica inca este in viata, și încă ceva , casa in care stam este tot tatăl meu trecut pe rol si surorile lui isi vor dreptul si de aici, în condițiile în care tatăl meu a renovat casa, a făcut contract la apa, canalizare, curent pe numele lui...
Buna ziua, tatăl meu a plătit taxele și impozitele la primărie pentru bunicul meu decedat în '99 dar nu sa facut succesiunea, între timp a murit și strabunicul , la fel fără succesiune, acum tatăl meu mai are 2 surori si nu se inteleg la drept, cat revine fiecăruia după tatăl lor( bunicul) si multe alte neînțelegeri . Tatăl meu este trecut pe rol si a plătit la primărie impozitul pt a face buletin (fiecare la ani diferiti) mie si fratelui meu.
Vreau sa stiu daca surorile tatălui meu au vreun drept , cat anume (dacă au) și în ce lege sau drept se încadrează tatăl meu pentru o moștenire ?
Va multumesc foarte mult.