avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate ds19

Activitate ds19

Veti avea nevoie si de o autorizatie de functionare, care sa permita desfasurarea activitatii, aceasta se obtine tot de la primarie.

Primaria sectorului 1 mi-a comunicat ca elibereaza autorizatie de functionare doar pentru unitatile de alimentatie publica.(cod CAEN 5610,5621,5629,5630)
Buna ziua, As dori sa aflu care sunt documentele oficiale care reglementeaza infiintarea si functionarea unei spalatorii auto manuale in sectorul1 Bucuresti.
Buna ziua,
Doresc sa obtin o copie xerox (fara valoare juridica) dupa registrul de nasteri al bunicii mele nascuta in 1916. Primaria mi-a raspuns ca se poate decat prin sentinta conform art.72 Legea 119/1996.
Alta posibilitate nu exista?

Multumesc.
Răspuns la discuția cumparare teren extravilan
Deci ar trebui sa vad la primarie daca este anulat.
Buna ziua,
Doresc sa cumpar un teren extravilan; vinzatorul detine doar Titlul de Proprietate; intelegerea este ca eu(cumparatorul) sa ma ocup si de cadastru/intabulare plus orice alte acte necesare.
1. Ce ar trebui sa verific referitor la Titlul de Proprietate ?
2. Pot face un ante-contract de v-c care sa includa si mandatarea mea in legatura actele necesare vinzarii ?
3. Daca vinzatorul imi da Titlul in original mie el poate sa ceara un duplicat la primarie si sa mai vinda inca odata?

Multumesc.