avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate mfiruta

Activitate mfiruta

OUG nr.158/2005 cu modificarile ulterioare.
Se poate suspenda pe durata campaniei electorale conform art.95 din legea nr.188/1999.
M-am adresat ANI si mi s-au comunicat textele de lege pe care deja le cunoasteam.As fi vrut o interpretare competenta din partea lor, dar....
Aici gasiti un model de convocare la conciliere [ link extern ]
Exista conflict de interese sau incompatibilitate in situatia in care sotia este director executiv la o institutie publica, iar sotul lucreaza in aceeasi institutie, insa intr-un compartiment care nu se subordoneaza direct directorului executiv?Multumesc
nu
Puteti , va rog , sa-mi spuneti daca exista o baza legala pentru acordarea sporului de gestionare documente secrete in cadrul Directiilor de Sanatate Publica?Multumesc
Se poate avansa in treapta in 2011 avand in vedere ca dupa reancadrare dispar treptele de salarizare?Multumesc
In cazul in care un asistent medical grad principal solicita promovarea in urma absolvirii studiilor superioare de lunga, pe ce grad va fi promovat? Se pierde gradul de principal?Puteti sa-mi spuneti baza legala?Multumesc
Conform art. 100 alin. (3) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, in cazul reorganizarii autoritatii sau institutiei publice, functionarii publici vor fi numiti in noile functii publice pe baza de concurs, acolo unde exista mai multi functionari publici care indeplinesc conditiile pentru ocuparea aceluiasi post.