avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legislatie concedii medicale ... decontarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legislatie concedii medicale ... decontarea serviciilor medicale

Buna ziua.
Ma intereseaza si pe mine daca in afara de Legea 95/2006 mai exista vreun act legislativ in vigoare ( lege, ordin...) care sa reglementeze acordarea concediilor medicale, furnizarea serviciilor medicale si alte actiuni de genul acesta, pentru angajati.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mfiruta , utilizator 10:47, 12 Iulie 2012
OUG nr.158/2005 cu modificarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical și stimulentul de insertie DraguM DraguM Buna ziua, ma puteți lămuri si pe mine, va rog, sunt in următoarea situație: Sunt in ccc și din nou însărcinată. As dori sa știu dacă mi se acorda ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie ioana bt ioana bt Buna ziua, va rog să mă ajutați cu un răspuns în următoarea situate : M-am întors in 13 februarie 2018 la serviciu din concediu de creștere a copilului ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie si concediu medical mihainicolau mihainicolau Buna ziua. Daca un angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si care beneficiaza in prezent de stimulentul de insertie, intra in concediu medical, ... (vezi toată discuția)