Bună seara! În legătură cu starea de urgență pe care o decretează angajatorul îți poate modifica contractul de muncă de la o unitate la alta fără acordul salariatului?
Dacă angajatorul desființează 2 posturi din 6 de tot sau temporar nu s a hotărât momentan iar la ceilalți 2 salariați le asigura în altă parte loc de muncă angajatorul le poate schimba actul adițional de muncă fără acordul salariatului?
Șeful m a amenințat ca mi schimba decretul(Actul adițional de muncă) că are nevoie de salariați. Eu nu doresc acest lucru. In concluzie îl poate schimba? Sau trebuie sa fiu și eu de acord cu acest lucru?
Delegarea poate fi dispusa pentru o perioada de cel mult 60 de zile calendaristice in 12 luni si se poate prelungi pentru perioade succesive de maximum 60 de zile calendaristice, numai cu acordul salariatului. Refuzul salariatului de prelungire a delegarii nu poate constitui motiv pentru sanctionarea disciplinara a acestuia.
Asta am înțeles. Problema este ca știe de treaba asta și tot abuzează adică trece și 6 luni pana te deleagă înapoi. Eu cum ar trebui sa procedez în cazul acesta? Unde ar trebui sa fac plângere?