avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul munci
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul munci

Bună seara! În legătură cu starea de urgență pe care o decretează angajatorul îți poate modifica contractul de muncă de la o unitate la alta fără acordul salariatului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:19, 15 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul Muncii
Art. 48.
Angajatorul poate modifica temporar locul şi felul muncii, fără consimţământul salariatului, şi în cazul unor situaţii de forţă majoră, cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului, în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie gravide scheentzy scheentzy Este legala si / posibila reducerea numarului de ore, deci si a venitului in cazul unei angajate in stare de graviditate (fara acordul acesteia) ? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Greșeală la locul de munca Holban vasile Holban vasile Nu pot demonstra ca am greșit nici eu nici angajatorul ținând cont ca este pentru prima data Pot fi sancționat prin schimbarea locului de munca fără ... (vezi toată discuția)
Munca GabrielaMihalcea7132 GabrielaMihalcea7132 Sunt asistent medical in spital si intreb daca mi se poate schimba locul de munca fara acordul meu (vezi toată discuția)