avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate gbabriela25

Activitate gbabriela25

Răspuns la discuția cadere din drepturile tatalui
Vreau sa precizez faptul ca nu sunt inca angajata se datoreaza unei comlicati aparute dupa nastere fiind nevoita sa ma operez la un rinchi pt indepartarea pietrelor de marimi foarte mari in urma cu 2 luni ,dar daca este in favoarea mea sa am un serviciu stabil am sa ma angajez.Familia mea ma sustine din punct financiar in ceea ce priveste cresterea copilului si pana recent am primit indemnizatia de 800 de ron de la stat de care beneficia tatal copiluli la care a renuntat acum o saptamna pt a se reangaja.
Răspuns la discuția cadere din drepturile tatalui
Va multumesc tuturor pt raspunsurile promte si utile .
Mi-ati fost de un real ajutori in ceea ce priveste cazul meu ,ajutandu-ma sa pot face demersurile corecte si stabilirea situatiei reala in care ma aflu.
Apreciez oportunitate de a utiliza acest site ,mult respect pt ceea ca faceti pe acest site.
Buna ziua,am un copli in vrasta de 1 an si nu sunt casatorita cu tatal copilului desi pe certificatul de nastere al copilului este trecut numele lui,recent relatia noastra sa destramat si el a renuntata la pensia de ingrisire a copilului ,eu ne fiind angajata nici in momentul nasterii si nici acum,am ramas doar cu alocatia coplilului,problema mea este urmatoarea ,eu cand am afllat ca sunt gravita lucram in strainatate ,am renuntat la lucru si m-am intors in tara cand aveam 4 luni de sarcina ,iar acum vreau sa plec din nou si sa iau si copilul cu mine pt al inscrie acolo la cresa si gradinta,nu stiu cum sa procedez pt ca tatal copilului nu este de acord sa iau coplilu cu mine,var rog sa ma lamuriti ce as putea face si cum sa obtin drepturi totale asupra copilului.Multumesc