avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate Constantin70

Activitate Constantin70

Răspuns la discuția Receptie lucrare casa
Ultima intrebare,va rog. Primaria doreste sa ma amendeze pentru ca nu am facut receptia lucrarii de cativa ani...poate face acest lucru eu demonstrand ca nu am terminat un garaj spre exemplu,ce este trecut in autorizatia de constructie.?
Răspuns la discuția Receptie lucrare casa
Reautorizare la ce? Lucrarile sunt declarate incheiate si la iiInspectoratul in Constructii si la primarie, iar o alta autorizatie de constructie nu se poate, o anulam pe cea existenta?
Care e procedura pentru a obtine o recepte lucrare finala casa avand in vedere ca fata de constructia initiala din autorizate am adaugat un hol de 2m2 atasat intrarii,constructie din BCA cu usa si acoperis? Multumesc.
Buna ziua. Daca am luat in arenda un teren extravilan pe 5 ani in vederea cumpararii, eu fiind si vecin(preemptor) cu l-a putut vinde terenul la doar 4 luni dupa ce am obtinut avizele favorabile de la directia agricola si culte.Mentionez ca, contractul de arenda a fost inregistrat la primarie inclusiv ofertarea. Avizul de la directia agricola e valabil 6 luni, prin ce metode au scos un alt aviz pe noul cumparator dupa doar 4 luni?Multumesc.