avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren arendat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren arendat

Buna ziua. Daca am luat in arenda un teren extravilan pe 5 ani in vederea cumpararii, eu fiind si vecin(preemptor) cu l-a putut vinde terenul la doar 4 luni dupa ce am obtinut avizele favorabile de la directia agricola si culte.Mentionez ca, contractul de arenda a fost inregistrat la primarie inclusiv ofertarea. Avizul de la directia agricola e valabil 6 luni, prin ce metode au scos un alt aviz pe noul cumparator dupa doar 4 luni?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Preemptorul accepta oferta de vanzare dar nu cumpara florinuzy florinuzy In cazul unei tranzactii cu un teren agricol extravilan, preemptorul (arendasul) accepta oferta de vanzare afisata pe site-ul primariei dar nu cumpara ce se ... (vezi toată discuția)
Poate o instanta sa ma forteze sa vand unui cumparator un teren? ... ioanamaria.sima ioanamaria.sima Poate o instanta sa ma forteze sa vand unui cumparator un teren? Detin un teren in imediata vecinatate a unui proprietar care sustine ca stia ca acest teren ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar ContSters359110 ContSters359110 verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)