Care e procedura pentru a obtine o recepte lucrare finala casa avand in vedere ca fata de constructia initiala din autorizate am adaugat un hol de 2m2 atasat intrarii,constructie din BCA cu usa si acoperis? Multumesc.
Incercati sa obtineti receptie pe ce este in autorizatie, iar acel hol va ramane ``in aer`` in cel mai bun caz. In cel mai rau caz, va vor solicita reautorizare si amenda pentru ca nu ati respectat proiectul.
Reautorizare la ce? Lucrarile sunt declarate incheiate si la iiInspectoratul in Constructii si la primarie, iar o alta autorizatie de constructie nu se poate, o anulam pe cea existenta?
Ultima intrebare,va rog. Primaria doreste sa ma amendeze pentru ca nu am facut receptia lucrarii de cativa ani...poate face acest lucru eu demonstrand ca nu am terminat un garaj spre exemplu,ce este trecut in autorizatia de constructie.?
Dumneavoastra trebuia sa terminati toate lucrarile din autorizatie in termen de (ce termen v-au dat ei 2-3 ani, etc). Daca nu le-ati finalizat in termen trebuia sa solicitati, prelungirea autorizatiei. Daca nu a-ti solicitat acest lucru si a expirat autorizatia, amenda minima este de 2.000 de lei pentru ca nu a-ti facut receptia. Ar trebui sa faceti o vizita la proiectantul care v-a intocmit proiectul sa va lamureasca mai bine.
Intabulare casa
sanda chis
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu pasii care trebuie facuti pentru intabularea casei.
Autorizatia de constructie a fost emisa in 2012, casa nu a fost luata ... (vezi toată discuția)