Buna ziua
Va rog sa-mi comunicati ce CAEN-uri sunt necesare pentru a putea derula o activitate de comert en detail (ca SRL)printr-un magazin cu produse confiscate si aflate pe stoc la fisc(marfuri diverse cumparate din stocurile fiscului).Exista vreun CAEN general pentru o astfel de activitate sau se folosesc CAEN-uri specifice tipurilor de marfuri vandute cu amanuntul prin magazine specializate? Fac precizarea ca intentionez sa comercializez o gama mai larga de produse.
Cu stima
Buna ziua.
Detin un teren concesionat de la Primaria Slobozia pe care am construit o locuinta(in contractul de concesiune se prevede ca destinatia terenului este de constructie locuinta).Am facut nenumarate adrese catre primarie in care am solicitat modificarea destinatiei terenului,in sensul ca in imobilul construit doresc sa desfasor si activitate de comert(imobilul este compus din doua camere dispuse P+1:activitatea comerciala la parter iar etajul - locuinta).Raspunsul a fost negativ,motivandu-se faptul ca "in conformitate cu art. ... din contractul de concesiune ... destinatia terenului este pentru constructia de locuinta).Mi s-a comunicat ca singura varianta ar fi sa cumpar terenul concesionat de la Primarie,dar nu va spun pe ce pret/mp(varianta prea scumpa pt.mine).Va rog sa-mi comunicati daca exista vreo solutie pentru astfel de situatie.
M-am gandit si la varianta vanzarii imobilului catre o societate comerciala al carei administrator sunt,urmand ca societatea sa preia contractul de concesiune cu destinatia utilizarii spatiului pentru activitati de comert,... . Va multumesc.