avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care este CAEN-ul corespunzator activitatii de comert ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care este CAEN-ul corespunzator activitatii de comert cu produse achizitionate de la fisc

Buna ziua
Va rog sa-mi comunicati ce CAEN-uri sunt necesare pentru a putea derula o activitate de comert en detail (ca SRL)printr-un magazin cu produse confiscate si aflate pe stoc la fisc(marfuri diverse cumparate din stocurile fiscului).Exista vreun CAEN general pentru o astfel de activitate sau se folosesc CAEN-uri specifice tipurilor de marfuri vandute cu amanuntul prin magazine specializate? Fac precizarea ca intentionez sa comercializez o gama mai larga de produse.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:17, 10 Noiembrie 2011
Nu e ceva deosebit. Va incadrati in codurile caen clasice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazine specializate 13Marius13 13Marius13 Buna ziua, Sunt asociat unic al unei SRL cu codul CAEN 4711.Produsele pe care le comercializez includ ,printre altele si: ... (vezi toată discuția)
Pot sa revand coroane cu cod caen 4619? nick4you nick4you Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun ... (vezi toată discuția)
Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)