Si daca totusi una din surori decide sa il atace, ar putea avea cumva castig de cauza? Avand in vedere ca persoana decedata a avut discernamant, chiar si adeverinta ca e in toate facultatile mintale la momentul redactarii testamentului, de la medic psihiatru.
Buna ziua. Care este posibilitatea ca un testament sa fie atacat si sa aiba castig de cauza rudele, in cazul in care bunurile persoanei decedate sunt lasate unor persoane care nu sunt cele mai apropiate rude? Ar fi vorba de un imobil si un cont in banca. Mentionez ca rudele cele mai apropiate ar fi surorile doamnei, decedata neavand sot si copii.
Banuiesc ca doamna revine din concediu pentru cresterea copilului si se intoarce mai repede pt a beneficia de acei bani in plus pe luna. In cazul acesta, imi inceteaza contractul de drept? Sau am putea sa continuam ambele pana la data care era prevazuta initial in contract?
Buna ziua. In cazul in care sunt angajata pe perioada determinata, dar titularul postului se intoarce mai repede cu 2 luni la lucru, fata de data pt care eu semnasem contractul, care sunt optiunile mele? Mentionez ca mi-a venit deja decizie de incetare a contractului de munca cu data la care se intoarce cealalta persoana. Multumesc