avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe perioada determinata

Buna ziua. In cazul in care sunt angajata pe perioada determinata, dar titularul postului se intoarce mai repede cu 2 luni la lucru, fata de data pt care eu semnasem contractul, care sunt optiunile mele? Mentionez ca mi-a venit deja decizie de incetare a contractului de munca cu data la care se intoarce cealalta persoana. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 22 Ianuarie 2020
In cazul in care contractul individual de munca pe durata determinata este incheiat pentru a inlocui un salariat al carui contract individual de munca este suspendat, durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular.
Banuiesc ca doamna revine din concediu pentru cresterea copilului si se intoarce mai repede pt a beneficia de acei bani in plus pe luna. In cazul acesta, imi inceteaza contractul de drept? Sau am putea sa continuam ambele pana la data care era prevazuta initial in contract?
Legea menționează că va încetează c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim determinat art 83 lit a IldikoB IldikoB Buna ziua, am dori sa incheiem un cim determinat pt inlocuirea unei salariate care va fi in crestere copil . Codul muncii specifica : durata contractului ... (vezi toată discuția)
Temei incetare cim art 84 Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, Va rog un sfat: Art. 84 (1) Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni. ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cum poate un contract de munca pe perioada determinata ... Crystyana30 Crystyana30 Buna seara , cum poate un contract de munca pe perioada determinata sa inceteze la o anumita data daca, aceea data nu este prevazuta in contract? Eu stiu asa ... (vezi toată discuția)