avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara , cum poate un contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara , cum poate un contract de munca pe perioada determinata ...

Buna seara , cum poate un contract de munca pe perioada determinata sa inceteze la o anumita data daca, aceea data nu este prevazuta in contract? Eu stiu asa ma angajez la 12 mai 2023 pana la 12 mai 2024, bun , dar, daca in contract scrie de la 12 Mai pana cand revine titularul de post? Care titular, cand acel titulat a muncit cateva luni cu persoana care urma sa il substituie? Cum se poate clarifica situatia? Se poate merge in instanta pt a se dovedi ca acel contract nu a fost valabil? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:49, 2 Decembrie 2024
De ce credeti ca nu a fost valabil ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata. seneca399 seneca399 Cineva este angajat pentru o perioada determinata pe postul unei persoane care are contractul de munca suspendat.In contract nu se precizeaza perioada de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pe perioada determinata cu 1 luna mai devreme. aba1011 aba1011 Buna seara dragilor. Am nevoie din nou de ajutorul dvs. Sotia mea are un contract de munca pe perioada determinata care zice asa citez: \\"Cuprinsa ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la revenirea titularului de post Lavinia07 Lavinia07 Buna, sunt angajata pe perioada determinata de 24luni pe perioada suspendarii titularei de post, care este in CCC aceasta doreste sa revina la serviciu ... (vezi toată discuția)