avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contact determinat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contact determinat

Sunt angajata de 10 luni in locul unei persoane în prenatal, in contract este specificat (la perioada determinata)că înlocuiesc această persoană fără data de închiriere a contractului, acum am aflat că sunt însărcinată, este legal întreruperea contractului de muncă?
Cel mai recent răspuns: Piftea , utilizator 17:46, 16 Aprilie 2019
Ce intelegeti prin întreruperea contractului de muncă?
O sa fiu data afară fără drept de prenatal? După cum spune șefa de departament,

Cornel Vasile a scris:

Ce intelegeti prin întreruperea contractului de muncă?

1. Codul Muncii
art.84
....
(2) In cazul in care contractul individual de munca pe durata determinata este incheiat pentru a inlocui un salariat al carui contract individual de munca este suspendat, durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular.

In speta, c.i.m. va inceta de drept la data revenirii titularului. Care este aceasta data ?

2. Inainte de acest angajator , ce statut ati avut ?

3. Care ar fi data prezumata a nasterii?
Nu este specificat decât data inceput iunie și data.,../pe perioada suspendării contractului de muncă al titularului de post(numele persoanei)
Înainte am fost tot pe contract determinat.
In luna decembrie nașteri.
Cand revine titularul ?

Alte discuții în legătură

Temei incetare cim art 84 Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, Va rog un sfat: Art. 84 (1) Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni. ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca pe perioada determinata stanem stanem Sunt angajat pe postul unui titular care a plecat in concediu fara salar in perioada 1 septembrie 2016- 31 august 2017. Am luat postul in sedinta publica si ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata inceteaza la intoarcerea in functie a fostului angajat ? ancristida ancristida Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt in prezent angajata cu CIM pe durata determinata pentru înlocuirea unei salariate cu contract ... (vezi toată discuția)