avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM perioada determinata.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM perioada determinata.

Cineva este angajat pentru o perioada determinata pe postul unei persoane care are contractul de munca suspendat.In contract nu se precizeaza perioada de angajare ci doar ,,pana la expirarea perioadei de suspendare" Si dupa 2o de zile persoana titulara revine la serviciu,iar CIM al celeilalte persoane inceteaza. Aceasta se simte prejudiciata. Ce poate face? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:27, 24 Mai 2015
1. In cazul in care CIM a fost incheiat ,,pana la expirarea perioadei de suspendare" a CIM a titularului postului persoana angajata pe perioada determinata nu are motive pentru a contesta incetarea CIM.

2. Cand a semnat CIM stia ca este angajata ,,pana la expirarea perioadei de suspendare" a CIM al persoanei titulare pe post.
@ seneca399


Nu poate face nimic.

Potrivit art.84 alin.2 C.mun., in cazul in care contractul individual de munca pe durata determinata este incheiat pentru a inlocui un salariat al carui contract individual de munca este suspendat, durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim concedii succesive cresterea copilului mariusghe2003 mariusghe2003 o salariata a intrat in concediu crestere copil in perioada 07.06.2011- 07.04.2013, CIM-ul fiind suspendat pe aceasta perioada. Pentru perioada aug. ... (vezi toată discuția)
Temei incetare cim art 84 Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, Va rog un sfat: Art. 84 (1) Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni. ... (vezi toată discuția)
Cic si contract perioada determinata kittybutnariu kittybutnariu Buna seara, Am o dilema: cum o rezolv? CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL pe anii 2007-2010 Art. 62. - (1) in afara concediului legal ... (vezi toată discuția)