avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate antonyo_74k

Activitate antonyo_74k

Răspuns la discuția amenda
deci sa inteleg ca nu se mai poate face nimic? se poate sau nu sa dau in judecata societatea? avand in vedere ca nu administram inin toata perioada in care s-a facut confiscarea
Discuție amenda
In 2003 in august am fost imputernicit de administratorul unei societati comerciale prin procura totala sa-l reprezint in numele lui si pentru el. Societatea avea un bar. In noiembrie garda financiara face un control societatii in care constata ca in perioada19.05.2003-01.11.2003 la barul societatii s-au comercializat produse supuse autorizarii conform L521 pe 2002 in valoare de 250 000 000 lei fara ca societatea sa detina autorizare de comercializare conform L521din 2002. Valoarea acestei marfi a fost confiscata, iar ca si contrvenient am fost numit eu nu societatea cu toate ca eu nu reprezentam firma in toata perioada. Dupa 5 ani am primit instiintare de la primarie precum ca am de plata aceasta suma care in acest timp imi este retinuta in rate lunare din salariu. Vreau sa stiu cum pot trece aceasta confiscare de marfa pe societate? De ce e confiscare pe persoana fizica? Se poate da societatea in judecata . si daca am castig de cauza.
Multumesc!
Discuție Mostenire
Mama mea avea 13 frati si locueste in casa parinteasca fara a avea un act de proprietate penumele ei. S-a declarat unic mostenitor si a declarat ca nu are alti copii in afara de fratele meu,si i-a facut act de vanzare cumparare fratelui, dupa decesul tatalui. La momentul cand s-au facut aceste acte mama avea varsta de 72 ani. Ce drepturi am eu si fratii ei ramasi in viata , si urmasii celor decedati?