Stiu ce spuneti, nu as merge pana acolo sa o concediez. Am 3 baieti la consiliere vanzari, o fata la contabilitate si procesare comenzi iar ea este ultima din acest lant, adica ambaleaza comenzile procesate de cei dinaintea ei. Toti stau pana la orele 17.00, dupa care inchidem calculatoarele, normal. Ea nu ar mai avea ce sa faca dupa ora inchiderii...plus ca nu are toata lumea chei de la intrare sau codul alarmei.
Azi am incercat sa discutam pe tema asta si a spus ca e ora comoda pentru ea sa plece de acasa la 8.30.
Este foarte delicata situatia pentru mine. Ceilalti lucreaza la mine de 8-9 ani, tocmai ca sunt maleabila, nu exagerata.
In sfarsit...nu vreau sa deranjez prea mult cu subiectul. Pana la urma asta e. Insa daca unul din ceilalti oameni care fac treaba in locul ei pana ea ajunge la lucru, se revolta in vreun fel...atunci....trebuie sa iau masuri mai drastice conform legislatiei.
Pana atunci, cred totusi ca trebuie sa o pontez cu orele efectiv lucrate si nu ca pana acum. Asta nu a fost corect, aici eu am gresit si ea a profitat.
Uite ca nici cand esti prea ingaduitor nu e bine. Invatare de minte.
Va multumesc tuturor !
DinuX a scris:
Cred ca sunteti prima firma privata despre care aud ca la ora 17.00 se rup usile si nu mai sta nimeni peste program. Felicitari! Initial ma gandisem ca doamna isi recupera prin sosirea mai tarziu orele petrecute peste program. Scuze! Daca se respecta programul cu strictete, atunci clar angajata trebuie cercetata disciplinar pentru nerespectarea sistematica a programului. De fapt puteti chiar sa o dati afara. Respectand legislatia.