avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate Bianca098

Activitate Bianca098

Bună ziua! Am o intrebare,va rog sa imi răspundeți. Anul acesta in iunie sa terminat cu divorțul si custodia copilul fiind minor (4 ani) sa stabilit ca domiciliul copilului sa ramana la mama la mine custodia fiind comună! Legat de pensia alimentara i sa stabilit 300 de lei( tatăl lucreaza dar fara acte in afara tarii ) acum nu inteleg cum poate sa se stabileasca pensia alimentara doar 300 de lei avand in vedere ca minorul e încadrat în grad grav de handicap numai terapiile copilului costa 900 de lei lunar . Nu se poate face nimic în privința asta? Nu pot sa il dau in instanta sa mărească pensia avand in vedere ca , copilul necesita multe cheltuieli lunare! Are dosar de handicap pensia lui de handicap fiind de 300 de lei și alocația tot 300 . Am stabilit ca mama mea sa fie asistent si primeste de la primărie 1450 de lei salariul ei. Acum tatăl are pretenții la vizita dar pensie pentru sănătatea lui nu da cum poate sa creasca un copil cu 300 de lei cand eu plătesc 900 pe luna la terapii sa nu mai pun si restul cheltuielilor ca fac ditamai lista aici. Pensia alimentara e doar pentru creșterea copilului dar sănătatea lui nu o include nimeni ? Pot să fac ceva în privința asta ?