Intradevar da chitanta si a facut si cursurile alea de adminstrator,dar nu o poate obliga nici-o lege sa colecteze cota de intretinere in camaruta aia de la parter,si sa nu mai vina la usa???? Asta ma intereseaza pe mine in mod special.....S-au cum pot obtine aprobarea sa se faca o sedinta cu toti locatarii????? Cui si cum tre sa ma adresez ca verbal am cerut dar m-i sa raspuns ca nu se face sedinta cand vreau eu.....
Nu e problema ca nu ar veni lumea sa plateasca,ci ii este frica sa faca lumea sa se intalneasca jos pt ca mai stau de vb si se intorc impotriva ei ,asa in casa il prosteste pe fiecare in parte si e mult mai simplu .........
Este normal ca ,intrucat avem jos in scara blocului camera special amenajata pt colectarea platii intretinerii,administratora sa vina din usa in usa la fiecare pt a achita intretinerea?????Ce trebuie facut ca sa colecteze intretinerea in camaruta special amenajata???
Va multumesc anticipat si astept raspunsurile Dvs.........
Aceste facturi umflate sunt facturile proforme pt lucrarea ce urmeaza a fi facuta .Dar pe mine ma intereseaza mai mult cum ma pot opune acestei lucrari intrucat sub diferite forme enuntate in post-ul anterior el si-a adunat cateva acorduri de pe la locatari si cred ca sigur are mai mult de jumatate ........ Ce pot face????
Buna ziua . In blocul nostru s-a decis in luna februarie sa se inlocuiasca tevile de caldura. La sedinta a fost pus in discutie un pret de aproximativ 500ron dar acum intr-un final(dupa ce -sa autosesizat locatarii ca platim mai mult deoarece la fiecare luna apar aprox 200 ron pt contributie tevi)am fost anuntati ca va fi nevoie de 1300 ron/apartament(ceea ce mie m-i se pare o suma colosala ,intrucat m-am interesat si lucrarea nu face mai mult de 800ron),iar la o discutie purtata cu Presedintele AP ,am fost amenintat ca va suna la mine la munca sa imi faca probleme pt ca in opinia lui prin faptul ca m-am opus lucrarii si implicit platii sumei aferente,sunt o persoana periculoasa si dusmanoasa....Tin sa mentionez ca in ziua cand a plecat pe la usi cu tabelul pt plata lucrarii (1300ron/apartament )a avut un text pregatit de acasa (citez:NU VEZI MA CA TOATA LUMEA E DE ACORD?????VREI SA FII TU IMPOTRIVA SA SE UITE URAT LA TINE???????incheiat citatul,iar la cei care nu am fost de acord si i-am spus sa treaca nu lasa spatiul liber si cand intreba cineva de ce e spatiul liber zicea ca nu l-a gasit acasa........Acum dupa ce a strans acele semnaturi (luate pe pacaleala) putem fi fortati sa platim lucrarea?????? Mentionez ca lista lor de preturi este exagerat de mare comparativ cu preturile din magazine (exemplu 1 metru de PPR cu insertie de AL in lista lor costa 17ron iar la magazin intre 5.5-7.5ron: un teu in lista lor costa 7ron iar la magazin 1ron........Cum putem deschide ochii locatarilor care au fost pacaliti sa semneze si sa refacem acel tabel cu semnaturi??????
As mai avea o intrebare ...
Este normal ca ,intrucat avem jos in scara blocului camera special amenajata pt colectarea platii intretinerii,administratora sa vina din usa in usa la fiecare pt a achita intretinerea?????
Va multumesc anticipat si astept raspunsurile Dvs.........