Buna ziua . In blocul nostru s-a decis in luna februarie sa se inlocuiasca tevile de caldura. La sedinta a fost pus in discutie un pret de aproximativ 500ron dar acum intr-un final(dupa ce -sa autosesizat locatarii ca platim mai mult deoarece la fiecare luna apar aprox 200 ron pt contributie tevi)am fost anuntati ca va fi nevoie de 1300 ron/apartament(ceea ce mie m-i se pare o suma colosala ,intrucat m-am interesat si lucrarea nu face mai mult de 800ron),iar la o discutie purtata cu Presedintele AP ,am fost amenintat ca va suna la mine la munca sa imi faca probleme pt ca in opinia lui prin faptul ca m-am opus lucrarii si implicit platii sumei aferente,sunt o persoana periculoasa si dusmanoasa....Tin sa mentionez ca in ziua cand a plecat pe la usi cu tabelul pt plata lucrarii (1300ron/apartament )a avut un text pregatit de acasa (citez:NU VEZI MA CA TOATA LUMEA E DE ACORD?????VREI SA FII TU IMPOTRIVA SA SE UITE URAT LA TINE???????incheiat citatul,iar la cei care nu am fost de acord si i-am spus sa treaca nu lasa spatiul liber si cand intreba cineva de ce e spatiul liber zicea ca nu l-a gasit acasa........Acum dupa ce a strans acele semnaturi (luate pe pacaleala) putem fi fortati sa platim lucrarea?????? Mentionez ca lista lor de preturi este exagerat de mare comparativ cu preturile din magazine (exemplu 1 metru de PPR cu insertie de AL in lista lor costa 17ron iar la magazin intre 5.5-7.5ron: un teu in lista lor costa 7ron iar la magazin 1ron........Cum putem deschide ochii locatarilor care au fost pacaliti sa semneze si sa refacem acel tabel cu semnaturi??????
As mai avea o intrebare ...
Este normal ca ,intrucat avem jos in scara blocului camera special amenajata pt colectarea platii intretinerii,administratora sa vina din usa in usa la fiecare pt a achita intretinerea?????
Va multumesc anticipat si astept raspunsurile Dvs.........
nuuuuu, nu-i normal ce face presedintele ap, daca va ameninta cu paratul la servici atunci sunt multe metode de-al potoli, pe cale penala...daca ziceti ca facturile sunt uriase, atunci trebuiesc "puricate", iar dl. presedinte poate cadea usor sub incidenta legii penale, impreuna cu complicii dumnealui.;)
Aceste facturi umflate sunt facturile proforme pt lucrarea ce urmeaza a fi facuta .Dar pe mine ma intereseaza mai mult cum ma pot opune acestei lucrari intrucat sub diferite forme enuntate in post-ul anterior el si-a adunat cateva acorduri de pe la locatari si cred ca sigur are mai mult de jumatate ........ Ce pot face????