avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate CostelTUDORACHE

Activitate CostelTUDORACHE

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Isabela Vasile a scris:

Da... La Bucuresti nu au rezolvat nici o contestatie... Ce ti-e si cu tehnologia asta... nu exista nici o eroare la corectat...
Ne vedem in februarie... si atunci le aratam noi lor!! :P

tu chiar crezi ca s-ar mai da in febr? stii ceva? ca zvonuri tot s-au vehiculat, dar nu stiu in ce masura sa aplec urechea.
Ice Hellene a scris:

Eu consider ca la proba de grile nu prea au cum s-o dea cotita: cat ai facut atat iei. In schimb la cele ce vor urma va fi jale. Ma gandesc cat de subiectiva va fi interpretarea raspunsurilor de la spete... #-o

da-mi voie sa te contrazic! "au dat-o cotita" si la grile, din punctul meu de vedere, si-mi intemeiez spusele pe faptul ca n_au avut bunul simt sa motieze respingerea contestatiilor... nici macar dupa 3 zile. A doua la mana au fost grile mai mult decat gresit notate ca fiind corecte sau gresit formulate si nu s-au obosit sa-si repare erorile.
Balanta2011 a scris:

Uhhh! Am crezut ca s-a intamplat sa nu ma mai regasesc pe lista cu acelasi punctaj, dar spre norocul meu, nu s-a schimbat nimic in ceea ce ma priveste! Am avut mai multe emotii ca atunci cand m-am uitat prima data! Sunt sub orice critica! Cine naiba i-a pus pe scaunele si-n functiile pe care le au, nu stiu...! Felicitari celor care, din EROARE UMANA, au avut rezultatele asteptate!
Bafta si noroc (se pare ca trebuie sa tinem seama si de noroc)!

Un lucru e sigur, isi bat joc. N-au pus unde si cui ii adresezi contestatia,trebuie sa presupunem ca tot la nr la care s-au facut contestatiile la barem(.021 330 12 97). Probabil tot din eroare umana ocupa si functiile acelea.
9ghe8 a scris:

da macar sa ne lase un comunicat "dragi candidati maine la ora 10 poate va vom afisa rezultatele ... nu mai asteptati ca fraierii asta seara", si stim si noi ce avem de facut

pai au mai lasat comunicate...2 chiar . si tot degeaba
deci pana acum in ambele barouri unde s-a afisat sub 10%. si sa nu uitam ca mai este o proba
fratilor haideti sa mergem la 0 tv:))), "televiziunea poporului"- sa ne faca dreptate:sticktongue:
annemarye a scris:

rzw_quattro a scris:

Cred ca ar trebui sa facem ca atunci cand eram copii in seara de Craciun. Ne ducem la culcare si dimineata gasim rezultatele :-))

=D>=D>=D>

ar fi cel mai ferict caz, ca intotdeauna in dimineata de craciun ce gaseai te bucura, dar acum...:innocent:
buna seara! bai oameni buni,cei de la inppa sunt nesimtiti? ei nu motiveaza respingerea contestatiilor? D c nu le lumineaza si p noi cum e cu omorul acela,ca aia cel putin a fost cea mai controversata grila. exista vreun raspuns p undeva?
salut! revin si intreb, daca mai este careva care a facut contestatie si daca da , la ce intrebari? inca sunt cu sperantele in ce vor anula ei.
seara buna!
lexie a scris:

mariucaa a scris:

Lexie daca faptuitorul da foc casei nestiind ca noul nascut e in casa nu ar fi mai corect sa opereze eroarea ...nu dati cu pietre..:)

Este infractiune deviata, cu intentie directa, si este interpretabil dupa cum s-a vazut. Dupa unii se aplica lit. d, dupa altii s-ar putea aplica si lit. e, iar dupa parerea mea se aplica si agravanta privind premeditarea.

oricum exemplele date de lexie sunt destul de elocvente, insa eu unul fiind direct implicat in cauza, sper s-o anuleze