Da... La Bucuresti nu au rezolvat nici o contestatie... Ce ti-e si cu tehnologia asta... nu exista nici o eroare la corectat...
Ne vedem in februarie... si atunci le aratam noi lor!! :P
Eu consider ca la proba de grile nu prea au cum s-o dea cotita: cat ai facut atat iei. In schimb la cele ce vor urma va fi jale. Ma gandesc cat de subiectiva va fi interpretarea raspunsurilor de la spete... #-o
Uhhh! Am crezut ca s-a intamplat sa nu ma mai regasesc pe lista cu acelasi punctaj, dar spre norocul meu, nu s-a schimbat nimic in ceea ce ma priveste! Am avut mai multe emotii ca atunci cand m-am uitat prima data! Sunt sub orice critica! Cine naiba i-a pus pe scaunele si-n functiile pe care le au, nu stiu...! Felicitari celor care, din EROARE UMANA, au avut rezultatele asteptate!
Bafta si noroc (se pare ca trebuie sa tinem seama si de noroc)!
da macar sa ne lase un comunicat "dragi candidati maine la ora 10 poate va vom afisa rezultatele ... nu mai asteptati ca fraierii asta seara", si stim si noi ce avem de facut
rzw_quattro a scris:
Cred ca ar trebui sa facem ca atunci cand eram copii in seara de Craciun. Ne ducem la culcare si dimineata gasim rezultatele :-))
=D>=D>=D>
mariucaa a scris:
Lexie daca faptuitorul da foc casei nestiind ca noul nascut e in casa nu ar fi mai corect sa opereze eroarea ...nu dati cu pietre..:)
Este infractiune deviata, cu intentie directa, si este interpretabil dupa cum s-a vazut. Dupa unii se aplica lit. d, dupa altii s-ar putea aplica si lit. e, iar dupa parerea mea se aplica si agravanta privind premeditarea.