avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters60613

Activitate ContSters60613

Buna ziua, am o problema degata de un apartament care nu este al meu si nic nu a fost, dar a fost trecut pe numele meu cu acordul meu, insa nu am locuit niciodata in el,doar actele erau facute pe numele meu, dupa care prin act de vanzare cumparare l-am trecut de pe numele meu. insa am intampinat probleme la obtinerea unei locuite ANL. Va rog sa-mi spuneti cum pot face sa demonstrez ca totusi nu era locuinta mea. Persoana pe care am" ajutat-o"X-( spune ca nu este trecut nicaieri ca eu am avut si apoi vandut locuinta, se poate asa ceva? Unde pot sa ma interesez daca figurez ca am avut sau nu locuinta?Va multumesc anticipat.
Buna ziua, vreau sa-mi depun dosarul pentru indemnizatia de somaj, insa ma confrunt cu o problema: de la firma la care am lucrat nu pot obtine acea adeverinta - privind plata contributiilor la bugetul asigurarilor de somaj. Nu este nici un telefon al firme la care sa pot obtine informatii ( are sediul in Bucurest), iar cei de la sucursala imi tot spun ca nu se poate si ca defapt nu firma la care lucram trebuie sa-mi dea, ci o alta firma care administra cartile de munca. Nu stiu ce sa cred. Va rog sa-mi dati un sfat ce pot face in acest caz.Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Carte de munca
Va multumesc.
Discuție Carte de munca
Buna ziua,
am lucrat la o companie care si-a redus personalul si eram nevoit sa-mi dau demisia. Insa problema e cartea de munca, de care nu intru in posesia ei decat dupa vreo 3 saptamani de la data incetarii contractului de munca, e normal asa sa fie?Vreau sa ma angajez, dar, mi se cere cartea de munca. Cum se poate rezolva aceatsa probelma? Va multumesc.