In urma divizării unei societăți am devenit propietarul unui restaurant afar pe domeniul public. Dupa ani de zile in care am cerut concesiunea terenului am obținut-o in instanța . Abia dupa doi ani de la darea hotărârii mi-au facut primul contract cu care nu am fost de acord deoarece era pe 5 ani iar eu am obținut concesiune pe 49 . Acum au reusit sa refacă contractul si una din clauze este interzicerea de a închiria. Daca clădirea este proprietatea mea de ce nu am dreptul sa o închiriez. ?? Nu închiriez terenul lor,. Terenul este sub clădire dar eu clădirea o închiriez. Au dreptul sa imi interzică închirierea clădirii?
Dețin un restaurant amplasat pe teren public. Am obținut in instanța concesionarea terenului pe o perioada de 49 de ani. Prima data m-au chemat sa semnez un contract pe 5 ani. Am refuzat deoarece eu am 49 de ani concesiune. Acum mi-au facut un alt contract in care imi interzice sa închiriez clădirea. Clădirea este a mea . Nu o pot închiria deoarece se afla pe pământul concesionat ? Chiar au dreptul sa imi interzică sa închiriez clădirea?