avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate danagio

Activitate danagio

In urma divizării unei societăți am devenit propietarul unui restaurant afar pe domeniul public. Dupa ani de zile in care am cerut concesiunea terenului am obținut-o in instanța . Abia dupa doi ani de la darea hotărârii mi-au facut primul contract cu care nu am fost de acord deoarece era pe 5 ani iar eu am obținut concesiune pe 49 . Acum au reusit sa refacă contractul si una din clauze este interzicerea de a închiria. Daca clădirea este proprietatea mea de ce nu am dreptul sa o închiriez. ?? Nu închiriez terenul lor,. Terenul este sub clădire dar eu clădirea o închiriez. Au dreptul sa imi interzică închirierea clădirii?
Dețin un restaurant amplasat pe teren public. Am obținut in instanța concesionarea terenului pe o perioada de 49 de ani. Prima data m-au chemat sa semnez un contract pe 5 ani. Am refuzat deoarece eu am 49 de ani concesiune. Acum mi-au facut un alt contract in care imi interzice sa închiriez clădirea. Clădirea este a mea . Nu o pot închiria deoarece se afla pe pământul concesionat ? Chiar au dreptul sa imi interzică sa închiriez clădirea?