avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Activitate milica101110

Activitate milica101110

Discuție Acte nepot
Bună ziua!Mama mea este la a doua căsătorie legitimă de 20 de ani .Noi suntem doi frați din prima căsătorie a mamei . Ei au împreună o garsoniera proprietate și mama dorește să-i facă acte băiatului meu( nepot minor 9 ani).Cum se procedează?
Răspuns la discuția Ieșirea din indiviziune
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns.Dar așa este că dacă apelăm la instanță procesul poate dura luni bune sau chiar ani? Menționez că una din fete lucrează la un notariat.Poate că ea știe exact ce trebuie făcut dar amână acest lucru.Tata de frică să nu aibă parte nepoatele la partea lui succesorală a făcut act cu mama la notar după decesul lui să aiba mama dreptul la tot ce are el obținut prin succesiunea după mama dansului.Spuneau nepoatele că mama o sa doarmă în bucătăria de vară.Noi suntem din București. O zi bună!
Răspuns la discuția Asigurare medicala
Mulțumesc pentru răspuns .
Răspuns la discuția Ieșirea din indiviziune
Mulțumesc ptr răspuns.
Bună ziua! Tatăl meu a făcut cu fratele lui succesiune după mama lor decedată.Intre timp fratele a decedat și au rămas moștenirea lui soției și celor 2fete.Avem toate actele cu dreptul fiecărei părți.Problema este că noi nu înțelegem care este partea noastră pe înțelesul nostru,.Nepoatele nu vor să mergem la notar sa facem acele acte să știm exact ce și cum se împarte.Am vrea sa delimitat printr-un gard partea noastră.Spun că ele nu au bani sa mergem la notar pentru că o să coste vreo 2000 lei de fiecare parte.Ce este de făcut? Mulțumim pentru răspuns.
Daca am încetat activitatea la data de 21 o1 2020 cât timp mai am asigurare?.Mulțumesc pentru răspuns.