Ionut.ion a scris:
Sfatul meu, cum a spus si domnul avocat mai sus, este sa luati legatura cu un avocat si sa cereti dezbaterea succesiunii prin instanta.
Acolo o sa trebuiesca sa aduca si acel contract, daca chiar exista, pentru a putea avea castig de cauza.
Chiar daca il aduce, puteti solicita o expertiza grafologica ( poate nu a fost semnat contractul de parintii si este un fals).
Chiar si cu acel contract, aveti dreptul la 1/4 din toate bunurile supuse succesiunii.
Discutati urgent cu un avocat.
Copilul a fost infiat legal sau doar a locuit acolo?
Acest băiat a locuit acolo după ce m-am căsătorit eu și am plecat in altă localitate.Acest băiat l-au luat părinții mei adoptivi că întreținător cu sau fără clauză nu știu nimic toți sunt secretoși.
Eu am fost înfiată cu toate efectele unei filiațiuni firești prin primărie s-a făcut infierea mea in anul 1985.Dupa ce m-am căsătorit acum 14 ani in urmă eu am plecat in altă localitate .Sunt cam trei localități între ele.Atunci după ce am plecat părinții mei adoptivi au luat un băiat că întreținător cu sa fara clauză nu știu nici acum pentru că nu am aflat nimic de la nimeni.Acest băiat locuiește și în prezent acolo in casa ,grădina , livadă și tot ce au agonisit părinții mei adoptivi.Eu nu am beneficiat de absolut nimic de la părinții mei adoptivi.Nu am fost desfiată, nu m-am certat cu ei niciodată, doar că ei cat au fost în viață aveau niste concepții bătrânești fixe cu care așa au și decedat, nu le-am vorbit urât niciodată ,am fost un copil pașnic.Eu la randul meu am doi copii: un copil de 14 ani și un copil de 12 ani.
Acest băiat le-a făcut cele necesare înmormântării, praznice de 40 de zile de 3 luni tatălui meu adoptiv eu nu am decât certificatul meu de naștere unde este specificat la mențiuni că sunt adoptată cu toate efectele unei filiațiuni firești și o copie a deciziei de înfiere prin primăria comunei.Certificatele de deces și toate celelalte acte sunt la acest băiat care i-a întreținut.
Ce mă sfătuiți in acest caz plin de mister?
Vă mulțumesc anticipat din suflet pentru eventualele răspunsuri.Sunteti o comunitate de ajutor oamenilor.