avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate Rentea A

Activitate Rentea A

Bună seara! Sunt divorțat, avem un copil de 8 ani la divorț ne-am înțeles că minorul să aibă domiciliul la mami, și custodie comuna, îi plătesc pensie alimentara, menționez că copilul sta mai mult la mine decât la mami..
Daca a avut nevoie copilul de stomatolog și eu i-am plătit 5000 din costul de 8200 roni lucrarea copilului!
Întrebarea mea este daca eu pot să-i rețin mami acei bani plătiți pt copil de mine, sa nu-i m-ai plătesc câteva luni pensia alimentara?
Bună ziua! Nici unu dintre noi nu poate acoperi toate cheltuielile de unu singur.

Dapix a scris:

De ce aveți această temere`? Că doar n-ați divorțat.
În caz de divorț, se va face partaj atât la imobil, cât și la credit.
Nu are relevanță că are copii, în casă va rămâne cel care va avea bani să-i plătească celuilalt proprietar sulta.

Eu sunt titularul creditului și soția girant dar în acte suntem amândoi proprietari, avem un copil de 5 ani împreună și unu de 14 dintr-o relație pe care a avut-o soția. Poate soția sa se folosească ca are doi copii minori și sa ceara sa rămână în apartament și pe mine sa ma dea afara și eu sa rămân cu creditul la banca?
Am prima înfățișare pe 11.02.2020. Ce motiv pot sa motivez ca să cer amanarea și de câte ori pot amână?
Me tionez ca eu nu sunt de acord pt ca avem și un copil minor împreună, soția sia luat și avocat. Va rog să-mi răspundeți pe adresa rentea.aurel@yahoo.com. Dacă se poate va mulțumesc frumos