avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Magdy86

Activitate Magdy86

Buna ziua. Ma aflu in concediu pe legea 19/2020 din data de 17.03.2020 și pana in prezent. Angajatorul nu a fost de acord cu acest drept al meu sunundu-mi ca m-am trezit eu sa depun o cerere la o instituție așa mica(banca). Am solicitat sa ma reîntorc la munca cu data de 1 mai și nu mi-a aprobat spunând, sa respect legea care mi-a fost oferită. Din nou in data de 15 mai am cerut sa revin și mi-a propus ca ar fi mai bine să-mi dau demisia și chiar dacă ma reîntorc voi fi disponibilizata. Este in regula așa ceva? Astept răspuns. Multumesc!

Răspuns la discuția Șef serviciu taxe și impozite

Cornel Vasile a scris:

Dreptul nu poate fi echivalent cu stiintele economice ... prin urmare, exista posibilitatea sa fiti respinsa la selectia dosarelor.

Cine face selecția dosarelor, primăria sau prefectura? Multumesc.
Răspuns la discuția Șef serviciu taxe și impozite

Cornel Vasile a scris:

Conditiile pentru a participa la concurs care sunt ?

Studii universitate de licența absolvite cu diploma de licența sau echivalent in științe economice;
Master In domeniul administrației publice, management sau diploma conform prevederilor ART 153 alineatul 2 din Legea educației nationale nr 1/2011.
Multumesc!

Buna seara! Sunt absolventa a Facultății de Drept,4 ani și doresc sa particip la concursul pt șef serviciu taxe și impozite! Experiența o dețin in domeniul economic, peste 10 ani! Multumesc.