avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Concediu pe legea 19/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Concediu pe legea 19/2020

Buna ziua. Ma aflu in concediu pe legea 19/2020 din data de 17.03.2020 și pana in prezent. Angajatorul nu a fost de acord cu acest drept al meu sunundu-mi ca m-am trezit eu sa depun o cerere la o instituție așa mica(banca). Am solicitat sa ma reîntorc la munca cu data de 1 mai și nu mi-a aprobat spunând, sa respect legea care mi-a fost oferită. Din nou in data de 15 mai am cerut sa revin și mi-a propus ca ar fi mai bine să-mi dau demisia și chiar dacă ma reîntorc voi fi disponibilizata. Este in regula așa ceva? Astept răspuns. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cerere privind acordarea de zile libere parintilor in caz de urgenta morty morty Buna ziua, Doresc sa va intreb daca exista vreun model de cerere care se va completa de parinti pentru a putea beneficia de zile libere platite pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare macoveiciucalexandru macoveiciucalexandru Sunt angajat al unei intreprinderi destul de mari din aceasta țara si acum 2 ani am optat pentru un concediu de 1 an pentru cresterea copilului.La ... (vezi toată discuția)
Reîntoarcere la muncă după cic simonaionela.bolboaca simonaionela.bolboaca Buna ziua, In 15 august urmeaza sa ma reintorc la serviciu dupa expirarea concediului de maternitate, insa institutia la care lucrez se va desfiinta pana la ... (vezi toată discuția)