avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Activitate AriaAlexandra

Activitate AriaAlexandra

Deci mai exact, PV a venit la primăria unde firma are sediul, dar amenda mi-a dat-o politia locala din alta localitate. Unde plătesc? Și trama stradala intra la amenzi de circulație?

POPA GHEORGHE a scris:

La directia taxe si impozite din primaria unde sunteti inregistrat cu plata pentru trama.
Trama stradala se obtine pe adresa de e.mail a firmei. Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
In mod normal, pe formularul de amenda se mentioneaza termenul, contul si locul pentru efectuare plata amenda.
Daca ati primit amenda de la primaria interitoriul careia prestati trama stradala, PV se trimite la primaria unde figurati ca platitor de taxe si impozite.

buna ziua. ma intereseaza sa stiu unde se platesc amenzile pentru trama stradala pentru persoane juridice. La primaria unde e implementata trama stradala sau la primaria unde are sediul?
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am citit legea 17/2014 si 175/2020 si incerc sa imi dau seama cum sa procedez ca sa pot vinde un teren cat mai repede. Am primit mostenire un teren extravilan pe care doresc sa il vand. Am gasit si cumparator o persoana juridica dar aceeasta nu este preemptor. As dori sa stiu cum este mai bine sa procedam ca sa putem vinde terenul cat mai repede. care ar fi optiunile mele? Si daca semnez un contract de arenda cu cumparatorul o sa pot sa il vand mai repede?
Răspuns la discuția Succesiune
Îmi puteți spune va rog frumos în termeni uzuali? Deci. Mama lui are un sfert din partea tatălui. Iar el se bate cu surorile și copilul pentru celelalte 3 sferturi? Și ținând cont ca locuință se afla pe numele ambilor soți înseamnă că se împarte jumătate jumătate. Deci soția supraviețuitoare are deja 50 la suta și încă un sfert din jumătatea defunctului. Am înțeles bine? Adică soția deține 57,5 la suta din casa?
Discuție Succesiune
Prietenului meu i-a murit tatal pe 20 noiembrie anul trecut. Nu a lasat niciun testament si nici nu a apucat sa treaca casa pe numele lui. Ca mostenitori este el, mama lui, cele 4 surori din mame diferite si mostenitorul fratelui vitreg deoarece si acesta a decedat. Cum ar trebui sa procedeze si cum se imparte mostenirea? Mentionez ca pe actul de vanzare/cumparare al casei apare defunctul si sotia sa. Va multumesc anticipat de raspuns. De asemenea mai exista o rata la banca in franci elvetieni pe numele lui si al sotiei.