avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Activitate Silviu FA

Activitate Silviu FA

Am depășit o mașină care mergea foarte încet undeva la 30 la ora la ieșirea din oras într-o zonă industrială, chestia e că eu m-am uitat la linie, era linie întreruptă insa in timpul depășirii am realizat că se află acolo și o trecere de pietoni, ne având ce face am continuat depășirea, am fost oprit de poliție amendat cu 4 puncte și mi s-au suspendat permisul o Luna, eu am semnat procesul verbal și nu am trecut nimic la obiecții in condițiile in care era prima mea oară când mă oprea un polițist ... Vreau sa știu dacă as avea șanse de câștig daca as depune contestatie, trecerea de pietoni era semnalizata pe stâlp atât în dreptul ei cât și la 50 sau 100 de metri însă linia este întreruptă chiar și la 1 metru înainte și după trecerea. Eu am platit amenda in valoare de 290 Ron daca k sa câștig recapăt acrlesti bani? Daca depun contestație mi se va mai da o dovada până se judecă? Cat timp durează de obicei un astfel de caz și de cate ori ar trebui să mă prezint? Mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția Factura
Eu am colaborat cu cei de la necesit o perioada scurta,nu am semnat un contract cu ei. In perioada care am colaborat cu ei am constatat,ca lucrarile transmise de ei catre mine nu sunt reale. Am platit in transe toate "lucrarile" primite din partea lor ,dar ei imi facutreaza penalitati intr-una, eu nu vreau sa platesc aceste penalitati. Acum am de plata penalitati in jur de 1600 de lei si ei pun in continuare penalitati si imi facutreaza in fiecare luna.

Asa am inceput colaborarea
"după cum am convenit, vă trimit formularul de comandă(EU NU AM SEMNAT ACEST FORMULAR) pentru înregistrare în sistemul Necesit.ro.

Pentru a confirma formularul de comandă, răspundeți prin e-mail (și în mesaj scrieți ”confirm și IBAN-ul companiei” pentru facturare)-(ACEST MAIL L-AM CONFIRMAT). Vă rugăm să ne trimiteți ulterior formularul de comandă semnat si scanat, prin e-mail.

Serviciul nu are termen limitat, decideti singur cata vreme ramaneti cu noi in colaborare.


Discuție Factura
Buna ziua,in urma cu 1 an de zile am apelat la serviciile celor de la necesit. Am platit comezile care au fost concrete. Am cerut oprirea colaborarii. Necesit tot imi trimite facturi. Daca nu le platesc factura ce se poate intampla .

Asa am inceput colaborarea
"după cum am convenit, vă trimit formularul de comandă pentru înregistrare în sistemul Necesit.ro.

Pentru a confirma formularul de comandă, răspundeți prin e-mail (și în mesaj scrieți ”confirm și IBAN-ul companiei” pentru facturare). Vă rugăm să ne trimiteți ulterior formularul de comandă semnat si scanat, prin e-mail.

Serviciul nu are termen limitat, decideti singur cata vreme ramaneti cu noi in colaborare.

Instrucțiuni:

Vă vom trimite cererile la @gmail.com.
Prin confirmarea formuralului de comandă vă dați acordul să răspundeți la toate cererile de ofertă. Fiecare cerere transmisă se taxează.
Răspundeți prin e-mail la toate cererile pe care vi le transmitem (Reply, Răspunde). Mesajul va fi transmis către client în mod automat.
Pentru dezabonare sau modificări ale datelor, contactați-ne la info@necesit.ro.
Citiți cu atenție formularul de comandă. Veți primi cereri pe baza condițiilor specificate în acesta.

În speranța unei colaborări de succes și pe termen lung.

Bună ziua,

am primit confirmarea dvs. Prin urmare, serviciile noastre vor fi activate pentru compania dvs.

Vă rog să ne trimiteți ulterior formularul de comandă prin poștă sau scanat, la adresa mea de e-mail.(acest formular nu l-am trimis niciodata semnat si stampliat)

Mulțumesc pentru încredere! Ne bucurăm să colaborăm cu dumneavoastră!
Vă doresc o zi plăcută,