avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinaC95

Activitate MadalinaC95

Cu siguranta puteti sa il reclamati pentru comportament abuziv. Atat timp cat sunteti mai multe persoane care au vazut cum vorbeste si cum se comporta si sunt dispusi sa depuna plangere impotriva lui, nu este nici o problema. In legatura cu camerele de vedere, stiu ca politia trebuie sa ceara imagini de pe ele. Cel mai bine este sa mergeti si sa faceti reclamatie impotriva lui si sa rugati politia sa ceara imaginile de pe camerele de supraveghere.
Răspuns la discuția Problemă cu vânzare loc de veci
Cred ca puteti sa donati partile dumneavoastra, dar nu cred ca cel ce va primi donatia va putea sa inmormanteze pe cineva fara acordul celuilalt mostenitor. Trebuie sa faceti cumva sa ajungeti la o intelegere cu al treilea mostenitor.
Buna ziua. As dori sa imi schimb numele de familie. Recent am aflat ca numele de familie pe care il port, nu este cel adevarat. Strabunica mea a fost casatorita, primul sot a decedat si ea a ramas cu numele lui. A ramas insarcinata cu al doilea barbat, fara sa fie casatoriti si el nu a fost prezent la nasterea copilului, plecand in armata. Asadar, numele de familie al bunicului meu este gresit. Strabunica si bunicul meu sunt decedati si nu am nici un act de al lor. Credeti ca am vreo sansa sa mi se aprobe cererea de schimbare a numelui?