avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate Petre Victoria

Activitate Petre Victoria

Cât costă o notificare (făcută de avocat ) pentru un client în vederea sumei încasate de către o firmă ,pentru a preveni un litigiu?
Bună seara ,ieri am fost racolată eu împreună cu sora mea de pe stradă de un domn care ne propunea un viitor în modelling ,menționez că suntem minore și nu erau părinții cu noi . Ne-au adus într-o încăpere unde o doamnă ne-a prezentat firmele cu care activează ,domeniu de activitate pentru câștiguri . Apoi ni s-a dat o fișă de înscriere ,pe care am completato apoi acea doamnă ne-a ceru 200 de roni de fiecare , naive din fire i-am dat .Ajunsă acasă am citit fișa unde scria "posibilitatea de a participa la câștiguri și preselecții " și că suntem de acorde să achităm taxa. Nouă nu ni se spunea din înainte de taxă .Menționez că am primit un bon pe care scria un CUI și denumirea firmei +taxa de viraj .Panicată am scris CUI-ul să-l verific pe un site și am descoperit că firmă avea denumirea schimbată ,adresa nu cea de pe fișă și își începuse activitatea în 2019 ,iar be bon nu avea aceași adresă ,am venit la respectiva firmă "fantomă" și am întrebat de ce sunt modificate aceste informații la care ea mi-a dat niște răspunsuri foarte stupide .
Este posibilitatea să ne recuperăm banii dacă am semnat aceea fișa fiind minori / ce demersuri trebuie să facem pentru recuperarea sumei totale de bani de 400 lei .Mulțumesc