avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate Maria987

Activitate Maria987

Veniturule daca eu nu le pot dovedi se afla in instanta?

Antoanela Geaman a scris:

Puteti solicita aici in instanta majorarea pensiei alimentare si se vor lua in calcul veniturile din UK putand fi executat acolo.ideal ar fi sa cosultati un avocat

L am crezut cand a zis ca va paryicipa de buna voie ca e si copilul lui.... Nu se verifica automat veniturile din uk? Noi nu mai vb si nu stiu cum sa i aflu veniturile.....

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Era bine sa fi făcut divorțul la instanta daca va interesa pensia.
Acum este o situatie complicată si va fi un proces lung cu deznodământ incert.
Trebuie sa dovediți ce venituri are in UK.

Buna,
Am fost casatorita timp de 7 ani si am ramas cu o fetita in urma divortului la notar. Pentru ca situatia a fost dificila si a degenerat am declarat la notar, unde am fc divortul, ca eu ma ocup de fetita si el sa plateasca doar 250 lei, atat scrie.
El este plecat in uk, il pot da in judecata pt pensie alimentara sau nu mai am ce face?
Cand ne am despartit am vb sa contribuie si el cu ce poate, dar el poate doar cu 300 lei, imi este foarte greu financiar si as vrea sa stiu daca il pot ataca in instanta chiar daca nu fc cenituri in ro ci in uk
Multumesc!
Bună,
Trebuie sa aplic pt indemnizatie crestere copil și nu înțeleg niște chestii.
Eu am 10 luni lucrate la o firma, apoi am fc un pfa pe care am produs în 2 luni o suma de bani, dar l am închis în 8 luni, diferența a stat pe 0.
Cum arat la primărie ca venitul pfa ului este pt 2 luni nu pt 8?
Ma poate lamuri cineva?
Mulțumesc!
Discuție Viza de flotant
Buna ziua,

Pe data de 1 martie imi voi muta domiciliu in alt oras, proprietarul apartamentului unde voi locuii va face contract de inchieriere la anaf dupa care pleaca din oras in aceeasi zi.
Pe 1 septrembrie copilul trebuie sa inceapa scoala si as dori viza de flitant pt a mi fi usor sa i fac transferul cu scoala.
Intrebarea mea este : pot obtine aceasta viza fara prezenta proprietarului? Doar pe baza contractului de inchiriere? El plecand din tara nu mai poate fi prezent si ma indoiesc ca veni doar pt viza mea.
Va multumesc!