avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună, Trebuie sa aplic pt indemnizatie crestere copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună, Trebuie sa aplic pt indemnizatie crestere copil și nu ...

Bună,
Trebuie sa aplic pt indemnizatie crestere copil și nu înțeleg niște chestii.
Eu am 10 luni lucrate la o firma, apoi am fc un pfa pe care am produs în 2 luni o suma de bani, dar l am închis în 8 luni, diferența a stat pe 0.
Cum arat la primărie ca venitul pfa ului este pt 2 luni nu pt 8?
Ma poate lamuri cineva?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Insarcinata fiind ma avantajeaza daca imi deschid o firma sau un pfa? Alexandrutza Alexandrutza Buna ziua! Luna aceasta pe 11 sept. am luat ultima indemnizatie de crestere a copilului, de la ultimul copil si am ramas fara nici un venit.Acum tocmai ce am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului adigalis adigalis Buna ziua, intrebarea mea pentru dvs. este urmatoarea: in decembrie 2007 magazinul in care lucram s-a inchis, firma si-a inchis definitv sucursala in oras. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pt pfa Ariana123 Ariana123 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari, daca aveti timp. 1. Am un pfa pt care am platit impozitul pe venitul estimat, dar nu am avut activitate deloc, nu ... (vezi toată discuția)