avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei 214

Activitate Andrei 214

Bună ziua.
Mi-am deschis de curând o afacere, în domeniul educațional.
În prima săptămână de activitate am primit control de la isu, de la politia locala, de la Itm, pentru că mi s-a făcut o sesizare/reclamație ca nu as avea autorizație de funcționare și restul documentelor cerute de lege. Sesizarea este anonima, nu știu cine a făcut-o, nici nu au vrut să-mi spună.
Cum as putea proceda? As vrea sa dau în judecată persoana ce a făcut reclamația, mai ales ca este nefondata, eu având toată documentația în regula.
Mulțumesc pentru răspuns.

Bună ziua. Sunt inscris la doctorat la Universitatea de Stat Ion Creanga din Chișinău, Stiintele Educației. Este recunoscuta diploma în România? Am auzit din surse „neoficiale” ca ar fi probleme cu finalizarea studiilor, de exemplu, tezele nu trec de comisiile de evaluare, studenți care au finalizat cei 4 ani de studii dar plătesc taxe școlare în continuare câțiva ani… Cel puțin doctoranzilor români li se pun „bețe în roate”. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
allinac a scris:

Buna seara,
Am realizat studiile doctorale in perioada 2011-1016 La Universitatea de Stat din Chisinau, iar in 2017 am obtinut titlul de doctor din Republica Moldova.
Am depus la CNRED dosarul de recunoastere a titlului de doctor, dar nu mi s-a recunoscut, motivatia fiind ca teza nu se ridica la nivelul tezelor sustinute in tara si avizate favorabil de Comisia de Matematica.
Am facut contestatie, cerand reexaminarea dosarului si o explicare a nerecunoasterii titlului.
Acum astept raspunsul, dar probabil va fi tot negativ. Deoarece alta contestatie nu mai am voie sa fac, ce ar trebui sa fac in continuare?
Va multumesc!