avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nerecunoastere titlu doctorat Chisinau
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nerecunoastere titlu doctorat Chisinau

Buna seara,
Am realizat studiile doctorale in perioada 2011-1016 La Universitatea de Stat din Chisinau, iar in 2017 am obtinut titlul de doctor din Republica Moldova.
Am depus la CNRED dosarul de recunoastere a titlului de doctor, dar nu mi s-a recunoscut, motivatia fiind ca teza nu se ridica la nivelul tezelor sustinute in tara si avizate favorabil de Comisia de Matematica.
Am facut contestatie, cerand reexaminarea dosarului si o explicare a nerecunoasterii titlului.
Acum astept raspunsul, dar probabil va fi tot negativ. Deoarece alta contestatie nu mai am voie sa fac, ce ar trebui sa fac in continuare?
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
allinac, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrei 214 , utilizator 12:20, 22 Februarie 2020
Contestatie in instanta.
Va multumesc! Credeti ca sunt sanse pentru a castiga?
Imi este greu de apreciat sansele dvs , avand in vedere ca nu cunoastem toate datele problemei.

Dar incercarea moarte n-are.

Bună ziua. Sunt inscris la doctorat la Universitatea de Stat Ion Creanga din Chișinău, Stiintele Educației. Este recunoscuta diploma în România? Am auzit din surse „neoficiale” ca ar fi probleme cu finalizarea studiilor, de exemplu, tezele nu trec de comisiile de evaluare, studenți care au finalizat cei 4 ani de studii dar plătesc taxe școlare în continuare câțiva ani… Cel puțin doctoranzilor români li se pun „bețe în roate”. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
allinac a scris:

Buna seara,
Am realizat studiile doctorale in perioada 2011-1016 La Universitatea de Stat din Chisinau, iar in 2017 am obtinut titlul de doctor din Republica Moldova.
Am depus la CNRED dosarul de recunoastere a titlului de doctor, dar nu mi s-a recunoscut, motivatia fiind ca teza nu se ridica la nivelul tezelor sustinute in tara si avizate favorabil de Comisia de Matematica.
Am facut contestatie, cerand reexaminarea dosarului si o explicare a nerecunoasterii titlului.
Acum astept raspunsul, dar probabil va fi tot negativ. Deoarece alta contestatie nu mai am voie sa fac, ce ar trebui sa fac in continuare?
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ar trebui sa ma deplasez cu masina din galati la chisinau ... katysan katysan Buna ziua. Ar trebui sa ma deplasez cu masina din Galati la Chisinau pentru depunerea cererii de sustinere a tezei de doctor intrucat anul acesta am finalizat ... (vezi toată discuția)
Recunoastere titlu doctor luat in ce inainte de aderarea romaniei Cristian_Nicolae Cristian_Nicolae Subiect: - persoana care are titlul de doctor emis de o universitate din Anglia dar inainte de aderarea Romaniei la CE, are problema ca NU I SE RECUNOASTE / ... (vezi toată discuția)
Raspundere contractuala universitate in contractele de studiu -posdru dan.catalin dan.catalin Am semnat un \"contract de studii doctorale bursier cu frecventa- POSDRU \"cu o universitate. Va intreb care ar fi raspunderea universitatii in cazul in care ... (vezi toată discuția)