avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua. Ar trebui sa ma deplasez cu masina din ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua. Ar trebui sa ma deplasez cu masina din Galati la Chisinau ...

Buna ziua. Ar trebui sa ma deplasez cu masina din Galati la Chisinau pentru depunerea cererii de sustinere a tezei de doctor intrucat anul acesta am finalizat studiile doctorale ale Universitatii Libere Internationale din Moldova. Nu sunt vaccinata, dar la momentul deplasarii pentru 48 de ore ma voi testa PCR. Intrebarea mea este daca la revenirea in tara va trebui sa stau in carantina? Mentionez faptul ca sunt functionar public cu statut special (stiu ca nu conteaza, dar am functie unica si nu imi pot permite sa lipsesc). Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Nerecunoastere titlu doctorat chisinau allinac allinac Buna seara, Am realizat studiile doctorale in perioada 2011-1016 La Universitatea de Stat din Chisinau, iar in 2017 am obtinut titlul de doctor din Republica ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare act aditional la contractul de studii doctorale adinutza2602 adinutza2602 Buna ziua! Urmaresc de multa vreme acest forum si am aflat foarte multe informatii folositoare. Va rog frumos, daca puteti sa imi raspundeti la o ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)