avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Mi-am deschis de curând o afacere, în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Mi-am deschis de curând o afacere, în domeniul ...

Bună ziua.
Mi-am deschis de curând o afacere, în domeniul educațional.
În prima săptămână de activitate am primit control de la isu, de la politia locala, de la Itm, pentru că mi s-a făcut o sesizare/reclamație ca nu as avea autorizație de funcționare și restul documentelor cerute de lege. Sesizarea este anonima, nu știu cine a făcut-o, nici nu au vrut să-mi spună.
Cum as putea proceda? As vrea sa dau în judecată persoana ce a făcut reclamația, mai ales ca este nefondata, eu având toată documentația în regula.
Mulțumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 17 Ianuarie 2021
Sesizarea nu poate fi anonima , intrucat se claseaza.

Nu aveti cum sa aflati cine v-a reclamat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru anonim666 anonim666 Am lucrat la o firma de paza, la negru, si m-au dat afara de curand. Vreau ca firma asta de paza sa primeasca un control dar direct de la ITM Bucuresti pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. este posibil, fara ca reclamantul sa sufere, daca ... Ethan Winters Ethan Winters Buna ziua. Este posibil, fara ca reclamantul sa sufere, daca se face o sesizare catre organele respective, cum ca firma XYZ nu ofera in contract salariul brut ... (vezi toată discuția)
Sesizare la inspectoratul teritorial de munca Sophia1975 Sophia1975 O reclamație la Inspectoratul Teritorial de Munca se poate depune online? Nu doresc s-o fac anonimă, mi-am și anunțat angajatorul că am s-o fac și tot nu ... (vezi toată discuția)